IV MEDJUNARODNI SAJAM SPORTA 2015

 

Obaveštavamo sve članice Saveza Soko Srbije da se od 27. do 29. novembra 2015. godine održava u hali 1 Beogradskog Sajma "IV Sajam Sporta 2015" u organizaciji Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Sportskog saveza Srbije. Ulaz na sajam je besplatan za sve zainteresovane građane, a radno vreme je od 10-19 časova sva tri dana.

I naš Savez će biti zastupljen na ovom Sajmu sa svojim štandom kao i učešćem u pokaznom programu prvog dana (petak) od 16.15 časova u trajanju od 15+30 minuta (15 minuta će biti snimano za televiziju i biće prenošeno i preko živog prenosa na internetu na ovom >>LINKU<< , a 30 minuta nakon toga imamo prava da zainteresovane građane na licu mesta kroz pokazne vežbe upoznamo šta to naša društva rade i koji su sportovi i discipline zastupljeni u sokolstvu).

Tokom trajanja sajma biće održan veliki broj predavanja u organizaciji Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Satnice predavanja kao i preyentacija svih sportskih saveza možete pogledati i preuzeti klikom >>OVDE<<

Kako smo se družili na Sajmu Sporta 2014 godine pogledajte u albumu na našoj facebook stranici >>OVDE<<

 

 

 

sajam sporta 1

Add comment

Security code
Refresh