Sokolski susret Vršac 31.05.2015 - Javni čas gimnastike

Dana 31.05.2015. godine Sokolsko Društvo „Vršac“ organizovao je „JAVNI ČAS GIMNASTIKE“ u Vršcu. Ovo su ujedno bili 11. Susreti Sokolskih društava Srbije u organizaciji našeg Društva.

Na Javnom času učestvovalo je ukupno 84 dečaka i devojčica uzrasta od 4 – 16 godina starosti. Naši gosti su nam bili devojčice iz Sokolskog Društva „Pančevo“ iz istoimenog grada.

Pogram susreta odvojao se u dva dela. Prvi deo se odvijao na otvorenom igralištu u porti Saborne crkve dok se drugi deo održao u fiskulturnoj sali.

Sadržaj i satnica prvog dela:
10:00 Gimnastika za sve – grupni prikaz vežbi oblikovanja bez rekvizita, učestvovalo 84 takmičara u prikazu sletske vežbe kojom se promoviše zajedništvo i pripadnost sportskom Društvu.
10:10 Otvaranje, Predsednik Sokolskog Društva “Vršac” Zoran Čokorilo pozdravio je sve prisutne i poželeo puno uspeha vežbačima.
10:15 Poligon svestranosti (devojčice i dečaci 4 – 6god.). Poligon se sastojao od tri staze sa atletsko-gimnastičkim elementima.
10:35 Dvostazni gimnastički poligon (devojčice i dečaci 7 – 9god.). Poligon provere znanja i veština osnovnih gimnastičkih elemenata u parteru, na niskoj gredi i na preskoku.

vrsac

Satnica i program drugog dela u fiskulturnoj Sali:
11:00 „Miracle“ grupni nastup u parteru, izvele Jelena Ribarov, Ivana Žegarac i Olga Nazarčić, članice Sokolskog Društva “Vršac”
11:05 Dodela plaketa za dugogodišnju uspešnu saradnju i za postignute rezultate u sportskoj gimnastici Lidiji Tot i Jeleni Ribarov.
11:10 Gimnastički višeboj (devojčice 10 – 16god.). Devojčice podeljene u 4 uzrasne kategorije vežbale su na dvovisinskom razboju, gredi, parteru i preskoku. Sastavi su bili slobodni po sistemu pokaži šta znaš.
12:00 Dodela diploma i zahvalnica i posluženje.

Za sve učesnike današnjeg programa obezbedjeni su sedndviči, sokovi i slatki paketići.

Ceo nastup bio je popraćen muzikom sa razglasa i sniman za klupsku dokumentaciju.

Ministarstvo omladine i sporta Republike srbije u značajnoj meri je doprinelo realizaciji ove aktivnosti uplatom sredstava za njeno održavanje.

Za  više slika kliknite >>>OVDE<<<

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži