april 18, 2024

SOKOLSKI SAVEZ SRBIJE

www.sokolskisavezsrbije.rs

JAVNI ČAS SOKOLA BEOGRADA 2021

1 min read

U Sokolskom domu Batajnica 12.06.2021 god. Održan je od 11 do 15 časova „Javni čas sokola Beograda u organizaciji Sokolskog Saveza Beograda a uz podršku Sokolskog društva Batajnica i Sokolskog Saveza Srbije.

Ovaj svojevrstan mini slet predstavljao je sublimaciju rada Sokolskih društava na teritoriji Beograda kao i gostiju iz društava članova Sokolskog Saveza Srbije. Učestvovalo je ukupno 108 sokola uzrasta 3-60 godina. Ova akcija zamišljena je kao velika fešta sokolstva i rekreacije i prilika da se građanima Beograda kroz prikaz aktivnosti i vežbi ali i putem propagandnog materijala i konsultacija pokaže sva lepota sokolskog sporta kao tradicije u našem gradu a ujedno i ukaže na mogućnost i značaj redovnog vežbanja u okviru sokolskih društava.

Javni čas su otvorili Predsednik Sokolskog društva Batajnica Milija Pantović i Predsednik Sokolskog Saveza Srbije Petar Stakić.

Ukupno je prikazano 13 vežbi koje su uključivale sokolsku gimnastiku, balet, ples, akrobatiku, karate, masovne kompozicije i muzčko gimnastičke koreografije.

Sokolskim pozdravom ZDRAVO!!!

U Beogradu

12.06.2021. god.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Израда и одржавање: Modern Web Ideas