март 19, 2024

СОКОЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ

www.sokolskisavezsrbije.rs

ЈАВНИ ЧАС СОКОЛА БЕОГРАДА 2021

1 min read

У Соколском дому Батајница 12.06.2021 год. Одржан је од 11 до 15 часова „Јавни час сокола Београда у организацији Соколског Савеза Београда а уз подршку Соколског друштва Батајница и Соколског Савеза Србије.

Овај својеврстан мини слет представљао је сублимацију рада Соколских друштава на територији Београда као и гостију из друштава чланова Соколског Савеза Србије. Учествовало је укупно 108 сокола узраста 3-60 година. Ова акција замишљена је као велика фешта соколства и рекреације и прилика да се грађанима Београда кроз приказ активности и вежби али и путем пропагандног материјала и консултација покаже сва лепота соколског спорта као традиције у нашем граду а уједно и укаже на могућност и значај редовног вежбања у оквиру соколских друштава.

Јавни час су отворили Председник Соколског друштва Батајница Милија Пантовић и Председник Соколског Савеза Србије Петар Стакић.

Укупно је приказано 13 вежби које су укључивале соколску гимнастику, балет, плес, акробатику, карате, масовне композиције и музчко гимнастичке кореографије.

Соколским поздравом ЗДРАВО!!!

У Београду

12.06.2021. год.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Израда и одржавање: Modern Web Ideas